Delikatešu tirgus
P. – S. 10:30–20:00
Sv. 10:30–17:00
Grilbārs
P. – T. 12:00–21:00
C. – P. 12:00–22:00
S. 11:00–22:00
Sv. 11:00–17:00
Decorum
P. – S. 10:30–19:00
Sv. Brīvdiena
Galleria
P. – S. 10:30–19:00
Sv. BRĪVDIENA
Gastronome
Aicinām nobaudīt īpašu Gastronome šefpavāra ēdienkarti!
12 marts 2018

Gastronome grilbāra šefpavāra izvēle

Gastronome grilbāra ēdienkarti veido  viens no talantīgākajiem Rīgas šefpavāriem, Latvijas pavāru kluba valdes loceklis, Baltic Culinary Star Club konkursa sudraba medaļas ieguvējs Jevgēņijs Ponomarjovs, un arī šoreiz jūras velšu cienītājiem un īsteniem gardēžiem viņš ir sarūpējis īpašu 4 kārtu ēdienkarti!


ĒDIENKARTE:
MIX tartars 
no Atlantijas laša, dzeltenspuru tunča, Dienvidamerikas garnelēm un avokado
***
Svaigais siers Burrata
 ar anšoviem Ranise, rukolu un Terre dell'Abbazia olīveļļu
***
Dzeltenspuru tunča steiks 
ar blanšētiem spinātiem un olīvu mērci
vai
Grilētas Argentīnas garneles 
ar krāsnī ceptām bietēm un muskata ķirbi, valriekstiem un vīna mērci
***
Meringa kūka 
ar ogu mērci


Kompliments no Gastronome grilbāra:
Masottina Prosecco Brut. DOCG Valdobbiadene Veneto, 150 ml

Cena: 47 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervācijai un informācijai: +371 670 196 19

uz augšu