Delikatešu tirgus
P. – S. 10:30–20:00
Sv. 10:30–17:00
Grilbārs
P. – T. 12:00–21:00
C. – P. 12:00–22:00
S. 11:00–22:00
Sv. 11:00–17:00
Decorum
P. – S. 10:30–19:00
Sv. Brīvdiena
Galleria
P. – S. 10:30–19:00
Sv. BRĪVDIENA
Gastronome
6. un 7. oktobrī! Aicinām Jūs uz Gastronome zivju un jūras velšu festivālu!
01 oktobris 2018
6. un 7. oktobrī!
Aicinām Jūs uz Gastronome zivju un jūras velšu festivālu!

Gastronome Zivju un Juras velsu festivals 2018

Aicinām Jūs uz Gastronome zivju un jūras velšu festivālu! Ienirstiet aktuālākajās zivju un jūras velšu ēdienu pagatavošanas un pasniegšanas tendencēs. Nogaršojiet un novērtējiet jaunas garšas!

Jūras velšu burgeri no Gastronome šefpavāra vai pēc Jūsu individuālās receptes! Salieciet savu burgeru pēc savas garšas no piedāvātām sastāvdaļām. 

Austeru bārs, kūpinātas zivis neparastās glazūrās, mīdijas 3 oriģinālās mērcēs, tartari, poke, seviče, Sous Vide tehnoloģijā pagatavoti ēdieni, svaigi cepta Focaccia, antipasta un citi zivju un jūras delikatešu ēdieni. 

Visas šīs gastronomiskās jaunumus Jūs varēsiet baudīt Gastronome kafetērijās, kā arī ņemt līdzi!

Katra Gastronome delikatešu tirgus nodaļa ieprecinās gardēžus ar jaunumiem, degustācijām un speciāliem piedāvājumiem. 

Un, protams, eksotiskas zivis un jūras veltes par īpašām festivāla cenām.

Piramīda Villa Conchi

Svētku noskaņojums un fona mūzika no DJ

6. un 7. oktobrī Gastronome grilbārā: 
11:00 – 13:00 и 13:30 – 16:00
Festivāla brančs “Klasika jaunās garšās”
Cena 23 EUR

5. un 6. oktobrī Gastronome grilbārā:
Festivāla vakariņas “CLASSIC vs. MODERN”
Cena 47 EUR

Vakariņu ēdienkarte:
Savvaļas jūras ķemmīšu tartars ar balto šokolādi, lašu ikriem un garneļu sviestu
Dienvidamerikas garneļu Creme Brulee ar kokosriekstu pienu, citronzāli un laima-karameles garoziņu
Beurre Monte sviestā gatavots omārs ar pīles Foie Gras, ingveru melnajā šokolādē, kafiju un portvīnu
Deserts no šefpavāra

Rezervējiet galdiņu pa tālr. 670 196 19
uz augšu