Delikatešu tirgus
P. – S. 10:30–20:00
Sv. 10:30–17:00
Grilbārs
P. – T. 12:00–21:00
C. – P. 12:00–22:00
S. 11:00–22:00
Sv. 11:00–17:00
Decorum
P. – S. 10:30–19:00
Sv. Brīvdiena
Galleria
P. – S. 10:30–19:00
Sv. BRĪVDIENA
Gastronome
Piektdien, 15.03. plkst. 18:00 vakariņas ar Gastronome šefpavāra meistarklasi! Šoreiz - steiki!
05 marts 2019

Gastronome grilbārs piektdien, 15. martā plkst. 18:00 aicina apmeklēt projekta Dining&Cooking 5-kārtu vakariņas ar Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova meistarklasi. Jums būs iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas vakariņas, bet arī smelties iedvesmu ēdienu tapšanas procesā, uzzināt daudz ko interesantu un pavadīt laiku lieliskā atmosfērā. 

Šoreiz meistarklases tēma – “Steiki gardēžiem no dažādu valstu liellopu gaļas”! 
Salīdzinošā degustācija: Choice Ribeye USA, Ribeye Argentina, Ribeye Australia, Ribeye Brazil


Ēdienkarte:
Sālī izturēta amerikāņu marmora liellopa Flank Steak karpačo
 ar pusžāvētiem tomātiem un Pecorino sieru

Austrālijas marmora liellopa Striploin, 
marinēts Miso pastā un trifeļu eļlā, ar melleņu mērci un spinātiem

Krāsnī cepta Austrālijas liellopu gaļa Eyeround 
ar Dana Blue sieru, valriekstiem un žāvētām plūmēm

Amerikāņu marmora liellopa Short Ribs, 
gatavotas zemā temperatūrā 36 stundas, ar sīpolu biezeni un Bordeaux mērci

Deserts no šefpavāra


Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots 
un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.

Norises vieta: Gastronome grilbārs, Krasta iela 68a, Rīga 
Vakariņu un meistarklases cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: 670 196 19

uz augšu