GASTRONOME

25. un 26.oktobrī

Ielūdzam uz gadskārtējo

Jūras delikatešu
festivālu!

Festivāla laikā piedāvāsim vairāk kā 37 zivju sugas, piemēram, tropiskās zivis: haizivis, mahi-mahi un papagaiļzivis. Jaunas garšas nianses būs iespējams atklāt arī tradicionālajās jūras veltēs, kas tiks pagatavotas daudzveidīgos un neierastos veidos. Svētku atmosfēru okeāna dzīļu noskaņā palīdzēs radīt burvju mākslinieki!

FESTIVĀLA PROGRAMMA

25.oktobrī

26.oktobrī

Gastronome delikatešu veikals 8:30 – 21:00

Jūras velšu bārs. Ierastais salātu bārs pārtaps par jūras velšu bāru.

Austeru bārs. Piedāvājumā austeres: Tsarskaya, Saint Vaast, Perles Marennes, Perle Noire, Perle Blanche, Muirgen, Sublime, Terraostr un Irish.

Pīrāgi un kūpinātās zivis. Gastronome gatavotie zivju pīrāgi un kūpinātās zivis.

Degustācijas. Jūras delikatesēm atbilstoši vīni un jaunākie produkti.

Pavāru meistarklases

13:00 Jaunākās tendences tartara pagatavošanā.

14:00 Dažādu garšvielu un eļļu izmantošana karpačo pagatavošanā.

Restorāns 12:00 – 23:00

12:00 - 17:00 Jūras delikatešu zviedru galds par īpašu festivāla cenu – LVL 10,- (EUR 14,23).

Svētku vakariņas ar 5 ēdienu kārtām un mūziku,
26.10.2013 plkst. 20:00

Mēneszivs, lielā sarkanā karaliskā krabja kājas, mako-haizivs, Kubas langusts un Gastronome šefpavāra deserts!

Vakara programmā – „dzīvā” mūzika un burvju mākslinieku triki par zemūdens pasaules tēmu!

Cena 1 personai – LVL 50,- (EUR 71,14)
Rezervācija 67152080

Gastronome delikatešu veikals 10:30 - 20:00

Jūras velšu bārs. Spāņu un ziemeļu mīdijas, Cockle jeb sirsniņgliemenes, Bulot, Dienvidamerikas garneles, jūras zāles - sea spaghetti, dulse, kombu - jūras aļģes un citas jūras veltes.

Austeru bārs. Piedāvājumā austeres: Tsarskaya, Saint Vaast, Perles Marennes, Perle Noire, Perle Blanche, Muirgen, Sublime, Terraostr un Irish.

Pīrāgi un kūpinātās zivis. Gastronome gatavotie zivju pīrāgi un kūpinātās zivis.

Degustācijas. Jūras delikatesēm atbilstoši vīni un jaunākie produkti.

Pavāru meistarklases

13:00 23 kg smagas haizivs sagatavošana.

14:00 Tradicionālā spāņu virtuve: astoņkāji.

Restorāns 12:00 – 20:00

12:00 - 17:00 Jūras delikatešu zviedru galds par īpašu festivāla cenu – LVL 10,- (EUR 14,23).

Svētku vakariņas ar 5 ēdienu kārtām un burvju mākslinieku uzstāšanos, 25.10.2013 plkst. 19:00

Mēneszivs, lielā sarkanā karaliskā krabja kājas, mako-haizivs, Kubas langusts un Gastronome šefpavāra deserts!

Burvju mākslinieku uzstāšanās uzburs krāsaino zemūdens pasauli, ar kuras dažiem iemītniekiem Jums būs iespēja iepazīties tuvāk.

Cena 1 personai – LVL 50,- (EUR 71,14)
Rezervācija 67019619

Mēs nevaram atklāt Jums visus ēdienkartes un gaidāmo notikumu noslēpumus,
bet solām, ka būs ne tikai garšīgi, bet arī interesanti!