Gastronome - delikatešu tirgus
P.-Pk. 10:30-20:00
S. 10:30-20:00
Sv. 10:30-17:00
Gastronome grilbārs
P.-Pk. 12:00-20:00
S. 11:00-20:00
Sv. 11:00-17:00
Decorum - apdare un interjers
P.-Pk. 10:30-19:00
S. 10:30-18:00
SV. SLĒGTS
Galleria - preces mājai un interjers
P.-S. 10:30-19:00
Sv. 10.30-17.00
Eļļas, mērces, etiķi un pasta
Īsta itāļu pasta, olīveļļas, mērces un etiķi dažādiem ēdieniem un atšķirīgām gaumēm – atklājiet unikālu garšu un smaržu bagātību!

Gatavojot salātus, gaļu, dārzeņus, zivis, pastu, omleti, sendvičus, saldējumu vai augļu desertu, varat izmantot katram ēdienam piemērotāko balzamiko etiķi, tai skaitā ar vīģu vai ķiršu garšu. Mūsu lepnums ir balzamiko etiķu kolekcija Aceto Balsamico di Modena, kurā ir iekļauts arī 50 gadus izturēts etiķis īpašiem ēdieniem vai elitārai dāvanai kādam gardēdim. Plašā izvēlē pieejamas arī oriģinālas mērces – ar baravikām, zemenēm, saulē kaltētiem tomātiem, riekstiem, sieru, baziliku vai ingveru, kā arī skotu mērces gaļai un zivīm, pesto, majonēze, sinepes un citas mērces ar dažādām piedevām.

Olīveļļa kā vērtīgs produkts tiek izmantota medicīnā, kosmetoloģijā un, protams, kulinārijā. Jūsu izvēlei patiesi unikāls sortiments no tādiem Itālijas reģioniem kā Sicīlija, Sardīnija un Toskāna. Varat nogaršot visas eļļas un izvēlēties sev piemērotāko, vadoties pēc krāsas, garšas, smaržas un pēcgaršas – olīveļļu gaļas cepšanai vai svaigu salātu pagatavošanai, pikantas mērces pagatavošanai medījumiem, kā arī delikātai mērcei zivju ēdieniem vai jūras veltēm. Nobaudiet maigo olīveļļu Lorenzo N.5 ar krējuma garšu, izsmalcināto Taggiasa Sweet un citas Vidusjūras virtuves veltes!

Gastronome delikatešu tirgū atradīsiet arī īstas itāļu pastas  un Rustichella d` Abruzzo. Tās ir gatavotas no cieto šķirņu kviešiem, tāpēc šo pastu varat ēst kaut katru dienu, neraizējoties par apkārtmēriem! Tāpat tiek piedāvāts plašs bioloģisko pastu sortiments, pasta no griķu miltiem, bezglutēna pasta, kā arī atraktīvu formu pasta bērniem. Rūpējoties par etniskās virtuves cienītājiem, esam atlasījuši arī īpašas pastas dažādu tautību nacionālo ēdienu pagatavošanai.

uz augšu