Delikatešu tirgus
P. – S. 10:30–20:00
Sv. 10:30–17:00
Grilbārs
P. – Pk. 12:00–20:00
S. 11:00–20:00
Sv. 11:00–17:00
Decorum
P. – S. 10:30–19:00
Sv. Brīvdiena
Galleria
P. – S. 10:30–19:00
Sv. 10:30–16:00
Kulinārija
Ik dienu Gastronome kulinārijā tiek pagatavoti vairāk nekā 40 veidu salāti, zupas, uzkodas, pankūkas un karstie ēdieni gan ikdienas, gan svētku galdam. Kā mājās ceptas kotletītes, sulīgs šķiņķis, pildīta karpa, garda paelja, plovs, sēņu ragū un, protams, arī klasiskie gaļas un siera salāti, vinegrets, salāti ar jūras veltēm un daudzi citi pēc īpašām mūsu pavāru receptēm gatavoti ēdieni.

Katru mēnesi atbilstoši sezonai piedāvājam vairāk nekā 10 jaunumus, piemēram, mūsu pircēju ļoti iecienītās sālītās sēnītes (rudmieses, vilnīšus, krimildes u.c.), marinētus gurķīšus un baravikas, kā arī dažādus mājas ievārījumus no vietējām ogām.
 
Paralēli Gastronome ikdienas sortimentam mūsu pavāri labprāt pagatavos jebkuru ēdienu pēc individuāla pasūtījuma – pildītu piena sivēnu ar paipalām vai foie gras, pildītu aitas stilbu vai trusi, pīles vai zoss cepeti un citus izcili gardus ēdienus.
uz augšu