Antipasta jeb dažādas uzkodas ir būtisks papildinājums gan ikdienas, gan svētku galdam. Piemēram, apetītes uzlabošanai pirms pamatēdiena iesakām marinētus sīpoliņus, saulē kaltētus tomātus, papriku vai sparģeļus un, protams, Gastronome klasiku sālītas sēnītes, kas lasītas Latvijas mežos un pagatavotas pēc mūsu pavāru īpašajām receptēm.
Pie mums atrodamas vairāk nekā 20 veidu olīvas – melnas un zaļas, lielas un mazas, olīveļļā vai sālsūdenī konservētas, dabīgas vai ar dažādiem pildījumiem. Slavenās, melnās un gaļīgās olīvs, gatavotas Grieķijā pēc senām mūku receptēm, koši zaļās itāļu olīvas ar patīkami dabīgu garšu, olīvas ar mandelēm vai ar kazas sieru, olīvas mednieku gaumē un citas – dažādām gaumēm un veselīgam dzīves veidam!
Novērtējiet Gastronome pavāru īpašo piedāvājumu – kā mājās sālītus gurķīšus, baklažānu un sēņu ikrus, marinētus tomātus un karaliskas baravikas!