Gastronome - delikatešu tirgus
P.-Pk. 10:30-20:00
S. 10:30-20:00
Sv. 10:30-17:00
Gastronome grilbārs
P.-Pk. 12:00-20:00
S. 11:00-20:00
Sv. 11:00-17:00
Decorum - apdare un interjers
P.-Pk. 10:30-19:00
S. 10:30-19:00
SV. SLĒGTS
Galleria - preces mājai un interjers
P.-S. 10:30-19:00
Sv. 10.30-17.00
Gastronome
Gastronome Saldumu festivāla 2016 programma
01 aprīlis 2016
9. аprīlī

Gastronome, Krasta ielā 68a

10:30 – 20:00     Atklājiet  saldumu pasaules daudzveidību: „Gastronome” konditorejas meistardarbus un jaunumus  -  pīrāgus, cepumus, kūkas un tortes, kā  arī  pārsteidzošu saldumu dažādību no vairāk nekā 25 labākajiem saldumu ražotājiem Eiropā – šokolādi, marcipānu, marmelādi, trifeles, karameles, dražejas, pralinē, halvu, džemus, medu, sukādes, žāvētos augļus, riekstus un īpašus jaunumus un pārsteigumus.

12:00 – 16:00        Festivāla brančs grilbārā (15 eiro)

12:00 – 20:00       Īpaši festivālam radītu desertu piedāvājums grilbārā (3.50 eiro)

10:30 – 14:00        Milzīgas karameles eksponēšana.

14:00 – 15:00        Milzīgas karameles degustācija.

11:00 – 13:00         Meistarklase “Kompozīcija ar karameli”, kurā būs iespēja vērot, kā no karameļu masas tiek veidota ezerā peldoša gulbja figūra un piedalīties karameļu krāsošanā un karameļu bumbu pūšanā.

15:30 – 17:00        Meistarklase “Šokolādes skulptūras”, kurā būs iespēja vērot mākslinieku darbu veidojot šokolādes zirga skulptūru un brīnišķīgas šokolādes rozes. Aicinām piedalīties mīlīgu šokolādes lācīšu veidošanā.

17:30 – 19:00        Meistarklase “Māksla no cukura”, kurā būs iespēja vērot, kā tiek izgreznota trīs stāvu torte un demonstrētas citas cukura dekorācijas. Ikvienam būs iespēja piedalīties, lai veidotu savus ornamentus un tēlus no cukura pastas.

 
Gastronome, Brīvības ielā 31

10:30 – 20:00       Atklājiet  saldumu pasaules daudzveidību: „Gastronome” konditorejas meistardarbus un jaunumus  -  pīrāgus, cepumus, kūkas un tortes, kā  arī  pārsteidzošu saldumu dažādību no vairāk nekā 25 labākajiem saldumu ražotājiem Eiropā – šokolādi, marcipānu, marmelādi, trifeles, karameles, dražejas, pralinē, halvu, džemus, medu, sukādes, žāvētos augļus, riekstus un īpašus pārsteigumus.

12:00 – 16:00         Festivāla brančs restorānā (25 eiro)

12:00 – 20:00        Īpaši festivālam radītu desertu piedāvājums restorānā (3.50 eiro)

uz augšu