Madagaskaras, Dienvidamerikas un Āzijas garneļu daudzveidība šefpavāra J.Ponomarjova interpretācijā un neatkārtojamais rozā vīns no Francijas - Mouton Cadet Rose Baron Philippe de Rothschild.
Dienvidamerikas garneļu tartars ar svaigu koriandru, sezama eļļu, paipalu olas dzeltenumu un sarkanajiem čilī pipariem 6.90 €
Gaspačo ar Ziemeļatlantijas garnelēm, dārzeņu salsu, svaigu baziliku, rukolas lapām un čia sēklām 6.60€
Salāti ar Vanamei garnelēm, grieķu jogurtu, svaigu estragonu, krāsnī ceptiem tomātiem, kraukšķīgo ciabatu un sieru Gran Moravi 9 €
Taglierini ar tīģergarnelēm, tomātu salsu, zilajām mīdijām, svaigiem zaļumiem, ķiplokiem un Terre dell Abbazia olīveļļu 9 €
Uz grila gatavotas garneles ar krāsnī ceptu tomātu mērci, kaperiem, olīvām un svaigām rukolas lapām:
Madagaskaras garneles 21 €
Senegālas garneles 35 €
Argentīnas garneles 9.80 €
Dienvidamerikas garneles 19.60 €
Tīģergarneles 8.90 €
Vannamei garneles 9.40 €
Vīns Mouton Cadet Rose Baron Philippe de Rothschild
150ml. 7 €
750ml. 34 €