Laiku no septembra līdz aprīlim dēvē par austeru sezonu. Vasaras mēnešos ūdenim kļūstot siltākam, austeres sāk norasot, kļūst mīkstas un pienainas, tās zaudē savu raksturīgo garšu. Lai tik iemīļoto austeru garšu varētu baudīt arī vasaras mēnešos, dažas šķirnes speciāli tiek krustotas un iegūtas tā saucamās 4 sezonu vasaras austeres, kas neizdala pienu un saglabā garšas īpašības. Tomēr vasarā austeru daudzveidība ir krietni vien šaurāka.
Aicinām nobaudīt vasaras austeres par izdevīgu cenu! Ducis vasaras austeru par puscenu. Piedāvājumā austeres Creuses no Francijas.
Jaunums Gastronome - austeres UMAMI, Holandē audzēta austere, ko radījis Japāņu izcilais austeru guru Mr. Kobayashi. Šīs izslavētās austeres ierindojas starp pasaules labākajām austerēm un ir pazīstamas ar īpašu garšu – piesātināti svaigu, nedaudz saldenu un krēmīgu struktūru ar sāļu pēcgaršu.