22.12. plkst. 19:00 - svētku vakariņas ar meistarklasi!
22. decmbrī plkst. 19:00 ielūdzam
SVĒTKU VAKARIŅĀS
ar Gastronome šefpavāra meistarklasi
Kā pareizi izvēlēties un pagatavot jūras veltes? Kā sasniegt ideālu garšas līdzsvaru? … Šos un citus noslēpumus svētku vakariņu laikā Jums atklās Gastronome restorāna
šefpavārs Jevgēņijs Ponomarjovs!
Jums būs lieliska iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas 5 ēdienu vakariņas, bet arī izprast ēdienu pagatavošanas procesu un uzdot savus jautājumus.
Gastronome grilbārs viesus sagaidīs ar glāzi dzirkstoša šampanieša -
Taittinger Brut Reserve, 150ml!
Ēdienkarte:
Ceptas jūras ķemmītes ar kastaņu Veloute, kļavu sīrupu, ābolu un pancetta
Dzeltenspuru tunča escabeche ar baklažānu biezeni un zaļajiem salātiem
Jūras velšu zupa ar Vannamei garnelēm, mīdījām, gliemenēm Cockles,
baby kalmāriem un Fregola pastu
Risotto ar Kanādas omāru un estragonu
Deserts no šefpavāra
Pie deserta pasniegsim - Zacapa Centenario 23 Y.O, 40ml
Vakariņu un meistarklases cena: 53 EUR/pers.
Gastronome grilbārs, Krasta 68a, tālrunis rezervācijai: +371 67019634
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits meistarklasē ir ierobežots.