5. aprīlī Gastronome norisināsies vakars ar konjaka ekspertu un Hennessy vēstnesi!
Vēlaties paplašināt savas zināšanas konjaku degustācijā? Sajust ideālu Hennessy garšas apvienojumu ar tam speciāli pieskaņotiem ēdieniem? Pavadīt jauku un izglītojošu vakaru? Jums ir šāda iespēja!
5. aprīlī, plkst. 19:00 Gastronome restorānā Brīvības ielā 31 norisināsies vakars ar ekspertu un Moet Hennessy vēstnesi Latvijā – Gintu Sniedzi!
Viesi varēs izbaudīt 5 speciāli pieskaņotus ēdienus no Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova, ka arī piedalīties konjaka degustācijā. Vakara programmā: izslavētā klasika – Hennessy XO un 4 aizmirsti mūsdienīgi kokteiļi ar Hennessy VS un Hennessy VSOP.
VAKARIŅU ĒDIENKARTE
Kamčatkas krabja gaļa ar ingverā un Hennessy krāsnī ceptu ananāsu, pistācijām un čilī-ananāsu marmelādi
*
Viegli apcepts Marlins ar balzāmetiķī karamelizētām vīģēm, kaperiem, vītinātiem ķirštomātiem, paipalu olām un laima ciedru
*
Omāru Bisque ar Hennessy
*
Īrijas jēra gaļas fileja ar burkānu – sīpolu biezeni, ogu mērci un jauno dārzeņu Confit
*
Citronu-karameļu Tarte ar mandelēm un melno šokolādi.
*
Vietu skaits ierobežots | Vakariņu cena – 69 eiro
Telefons galdiņu rezervēšanai 67152080