13. maijā apmeklējiet vakariņas un meistarklasi no Gastronome šefpavāra!
13. maijā plkst. 18:00 norisināsies "Gourmet Seafood" vakariņas un meistarklase no Gastronome restorāna šef-pavāra.
Kā izvēlēties jūras velšu delikateses un produktus?
Kā pareizi tos gatavot?
Kā sasniegt ideālu garšas līdzsvaru?
Visas atbildes uz jūras iemītnieku noslēpumiem Jums atklās Gastronome restorāna šef-pavārs Jevgēņijs Ponomarjovs. Jums būs lieliska iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas 5 ēdienu vakariņas, bet arī noskatīties ēdienu pagatavošanas procesu un uzdot savus jautājumus.
VAKARIŅU ĒDIENKARTE
Fenheļa un anīsa sēklās marinēta savvaļas jūras ķemmīte vākā ar tomātu čatniju un krāsnī ceptiem pipariem
*
Krāsnī cepts Kanādas omārs ar Bešamel mērci, svaigām melnām trifelēm un sieru Parmiggiano Reggiano
*
Austeru Valoute ar kūpinātu zuti un svaigu savvaļas austeri no Dānijas - Limfjord
*
Тanzānijas, Indijas, Mozambikas, Madagaskaras un Dienvidamerikas "Garneļu simfonija" šefpavāra izpildījumā
*
Citronu - karameļu Tarte ar mandelēm un melno šokolādi
Pievēršam Jūsu uzmanību - vietu skaits meistarklasē ir ierobežots.
Iepriekš rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome grilbārs, Krasta iela 68a, Interjera un delikatešu centrā mc2
Vakariņu un meistarklases cena: 65 EUR/перс.
Tālrunis vietu rezervācijai: 67019619