Gastronome Grilbārs, piektdien, 29. novembrī plkst. 18:00 aicina apmeklēt projekta Dining&Cooking vakariņas ar šefpavāra meistarklasi un salīdzinošo degustāciju ”Jēra gaļa no Īrijas, Jaunzēlandes un Latvijas”.
Jūs sagaida aizraujošā meistarklase no Gastronome šef-pavāra Jevgēņija Ponomarjova, kurš izstāstīs par dažādajiem gaļas veidiem un būs iespēja nogaršot un salīdzināt, kura gaļa Jums šķiet piemērotākā Jūsu gaumei!
Ēdienkarte:
- Piena jēra mēles Confit ar baklažānu biezeni, vītinātām vīnogām un piparmētru
- Zupa ar piena jēra fileju, pusžāvētiem tomātiem, sezama eļļu, zaļām pupiņām, baziliku un svaigu koriandru
- Piena jēra Kare ar Aranchini, Mozzarella sieru un ingvera- portvīna mērci
- Deserts no šefpavāra
Biļetes var nopirkt šeit: https://bit.ly/2KFZipI
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome Grilbārs, mc2, Krasta iela 68a, Rīga
Vakariņu un meistarklases cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: 670 196 19
Facebook lapa: https://www.facebook.com/gastronomerestaurant/