Pirmssvētku noskaņās vēlamies Jūs uzaicināt uz izsmalcinātām un elegantām vakariņām, piektdien, 20. decembrī plkst. 18:00, aicina apmeklēt projekta Dining&Cooking vakariņas - “Melno dimantu Ziemassvētki”.
Jūs sagaida aizraujošā meistarklase no Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova, kurš kāpēc melnās trifeles ir virtuves melnais dimants. Tās ir vienas no dārgākajām garšvielām, taču mūsu klientiem ir iespēja trifeles nodegustēt dažādos ēdienos un izvērtēt vai tiešām tās var dēvēt par majestātiskām, uzzināt daudz ko interesantu un pavadīt laiku lieliskā atmosfērā.
Ēdienkarte:
•Kanādas jūras ķemmītes karpačo ar melnajām trifelēm un gailenēm;
•Balto sparğeļu krēmzupa ar Parmiggiano Regiano sieru un melnajām trifelēm;
•Sv. Pētera zivs fileja ar kartupeļu - Stracciatella biezeni un trifeļu mērci;
•Desertā saldējums ar svaigu vaniļu un meringu, kastaņu saldējuma Spaghetti un aveņu sorbetu.
Aiciniet līdzi draugus un pirmssvētku vakars būs ne tikai izdevies, bet arī lietderīgi pavadīts! Īpaši, ja esat īstens gardēdis un vārds “gastronomija” Jums nav svešvārds. Šāds vakariņu formāts ir ideāli piemērots atpūtai ar draugiem, ģimeni, kolēģiem, kā arī šī būs lieliska un oriģināla ideja dāvanai!
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome Grilbārs, mc2, Krasta iela 68a, Rīga
Vakariņu un meistarklases cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: +371 67 019 619