Piektdien, 15.02. plkst. 18:00 5-kārtu vakariņas ar Gastronome šefpavāra meistarklasi!
Gastronome grilbārs piedāvā noslēgt Sv. Valentīna darba nedēļu īpaši gardi! Tādēļ piektdien, 15. februārī esiet aicināti apmeklēt projekta Dining&Cooking 5-kārtu vakariņas ar Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova aizraujošo meistarklasi.
Jums būs iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas vakariņas, bet arī smelties iedvesmu ēdienu tapšanas procesā, uzzināt daudz ko interesantu un pavadīt laiku lieliskā atmosfērā.
Šoreiz meistarklases tēma un ēdienu galvenā sastāvdaļa - gardēžu iemīļotie omāri.
ĒDIENKARTE:
Spinātu salāti ar omāru gaļu,
avokado, mango čatniju un grauzdētiem pīniju riekstiem
Omāra spīle ar ingvera biezeni,
portvīnu, riekstu sviestu un tumšo šokolādi
Omāru Bisque ar konjaku
Omāra aste ar melno trifeļu mērci,
muskatriekstu un Gruyere sieru
Citronu-vaniļas tarte
ar svaigo sieru un karameļu garoziņu
Aiciniet līdzi mīļos un draugus, tad piektdienas vakars būs ne tikai izdevies, bet arī lietderīgi pavadīts! Īpaši, ja esat īstens gardēdis un vārds “gastronomija” Jums nav svešvārds. Šāds vakariņu formāts ir ideāli piemērots atpūtai ar draugiem, ģimeni, kolēģiem, kā arī būs lieliska un oriģināla iedeja dāvanai!
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome grilbārs, Krasta iela 68a, Rīga
Vakariņu un meistarklases cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: +371 670 196 19