Piektdien, 15.03. plkst. 18:00 vakariņas ar Gastronome šefpavāra meistarklasi! Šoreiz - steiki!
Gastronome grilbārs piektdien, 15. martā plkst. 18:00 aicina apmeklēt projekta Dining&Cooking 5-kārtu vakariņas ar Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova meistarklasi. Jums būs iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas vakariņas, bet arī smelties iedvesmu ēdienu tapšanas procesā, uzzināt daudz ko interesantu un pavadīt laiku lieliskā atmosfērā.
Šoreiz meistarklases tēma – “Steiki gardēžiem no dažādu valstu liellopu gaļas”!
Salīdzinošā degustācija: Choice Ribeye USA, Ribeye Argentina, Ribeye Australia, Ribeye Brazil
Ēdienkarte:
Sālī izturēta amerikāņu marmora liellopa Flank Steak karpačo
ar pusžāvētiem tomātiem un Pecorino sieru
Austrālijas marmora liellopa Striploin,
marinēts Miso pastā un trifeļu eļlā, ar melleņu mērci un spinātiem
Krāsnī cepta Austrālijas liellopu gaļa Eyeround
ar Dana Blue sieru, valriekstiem un žāvētām plūmēm
Amerikāņu marmora liellopa Short Ribs,
gatavotas zemā temperatūrā 36 stundas, ar sīpolu biezeni un Bordeaux mērci
Deserts no šefpavāra
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots
un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome grilbārs, Krasta iela 68a, Rīga
Vakariņu un meistarklases cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: 670 196 19