Piektdien, 12.04. plkst. 18:00 vakariņas ar Gastronome šefpavāra meistarklasi! Šoreiz - jūras ķemmītes un mīdijas!
Gastronome Grilbārs piektdien, 12. aprīlī plkst. 18:00 aicina apmeklēt projekta Dining&Cooking
5-kārtu vakariņas ar Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova aizraujošo meistarklasi.
Jums būs iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas vakariņas, bet arī smelties iedvesmu ēdienu tapšanas procesā, uzzināt daudz ko interesantu un pavadīt laiku lieliskā atmosfērā.
Šoreiz meistarklases tēma – “Jūras ķemmītes un mīdijas no dažādiem pasaules okeāniem”!
Salīdzinošā degustācija:
Īrijas mīdijas, Dāņu mīdijas, Norvēğu mīdijas, Spāņu mīdijas
Ēdienkarte:
Austeres Umami ar jūras ķemmīšu tartaru un juzu mērci
Jūras ķemmīšu karpačo ar baziliku, koriandru, piparmētru, laimu un avokado
Razor gliemenes baltvīnā ar grilētiem zaļajiem sparğeļiem, fenheli, čili piparu
un Parmigiano Reggiano sieru
Zilās mīdijas ar Linguine pastu kokosa pienā, citronzāli, ingveru un laima lapām
Deserts no šefpavāra
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome Grilbārs, mc2, Krasta iela 68a, Rīga
Vakariņu un meistarklases cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: 67 019 619