Pirmizrāde!!! 10.05. plkst. 18:00 degustācija un vakariņas ar Gastronome vīnziņa un šefpavāra meistarklasi!
Gastronome Grilbārs piektdien, 10. maijā plkst. 18:00 jaunā projekta "Dining&Wining" ietvaros aicina uz īpašu Chardonnay vīnogu šķirnes, dažādu valstu ražotāju, vīna degustāciju, kā arī uz vakariņām ar īpaši piemeklētiem ēdieniem!
Gastronome vīnzinis Dina Gladkova un šefpavārs Jevğēnijs Ponomarjovs pastāstīs par Gastronome Chardonnay vīnu jaunumiem un tās šķirnes smalko savienojumu ar dažādiem ēdieniem.
Degustācijas un meistarklases tēma – "Chardonnay vīns no dažādiem reğioniem un austeres ar individuālajiem mērcēm"!
Salīdzinošā degustācija:
Garneles
Vīns "Yarden Chardonnay" (Izraēla)
Ēdienkarte:
Austere ar Parmigiano Reggiano sieru un ķiploku eļļu
Vīns "Louis Moreau, Chablis AOC" (Francija)
Austere ar Parmigiano Reggiano sieru un kūpinātu eļļu
Vīns "Primadonna Chardonnay" (Itālija)
Austere ar Parmigiano Reggiano sieru un saulē kaltētu tomātu eļļu
Vīns "Glarima Sommos Roble Chardonnay Somontano" (Spānija)
Austere ar Parmigiano Reggiano sieru un trifeļu eļļu
Vīns "Ventisquero Grey Chardonnay" (Čīle)
Baby kalmāri ar mango, čilī pieparu, baziliku, kartupeļiem Ratte, bumbieru biezeni un saldā krējuma mērci
Vīns "Ironstone Lodi Chardonnay" (ASV)
Deserts no šefpavāra
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits ir ierobežots un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome Grilbārs, mc2, Krasta iela 68a, Rīga
Degustāciju un vakariņu cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: 67 019 619