5. un 6. oktobrī!
Aicinām Jūs uz Gastronome jūras velšu festivālu!
BEZMAKSAS IEEJA
Svaigākais eksotisko zivju un jūras velšu ķēriens, kā arī pirmo reizi Baltijā – dzīvās jūras veltes, kas tiek pārvestas savā dabiskajā ūdenī un tādēļ tām ir daudz izteiksmīgāka un dabiskāka garša.
Pamēģiniet un baudiet lielisko piedāvājumu tikai no Gastronome!
Festivāla laikā mūsu Gastronome pavāri tieši Jums sagatavos:
Neskatoties uz garšīgajām jūras veltēm gaidām Jūs arī Gastronome "Wine tasting garden", kur būs iespēja klausīties aizrautīgu un pacilājošu džeza un svinga mūziku, kā arī baudīt plašu klāstu ar vieglajiem vīniem, jo pie mums būs ko izvēlēties, aptuveni 30 dažādi vīnu veidi, papildus piedāvājam īpaši piemeklētas uzkodu plates no dažādākajiem sieriem, hamonu, dārzeņu un citu veidu uzkodām. Radīsim Jums svinīgas sajūtas visas dienas garumā.
Unikāla iespēja apmeklēt 5. Oktobrī, 17:00 BEZMAKSAS meistarklasi, kur piedalīsies Gastronome šefpavārs! Pasākums domāts visiem, kas vēlas iegūt jaunas zināšanas. Meistarklases tēma: "Gliemji un kalmāri". Vietu skaits ierobežots.
“Taste and buy” katrā nodaļā būs iespēja nobaudīt dažādus jaunus un unikālus produktus no mūsu delikatešu tirgus, kuru izcilā garša pamudinās Jūs šos produktus iegādāties!
Gastronome Grilbārā
4. oktobrī
PIRMIZRĀDE! Festivāla vakariņas "Dzīvo jūras velšu darbnīca" (“Alive seafood workshop”) ar šefpavāra meistarklasi
Laiks: 19:00 – 22:00
Cena: 65 EUR
Rezervācija: JVF 2019 festivāla vakariņas 04.10
5. oktobrī
PIRMIZRĀDE! Tikai 2 dienas, 4 Festivāla BRANČI ar zivju pagatavošanas noslēpumiem no šefpavāra.
Laiks: 11:00 – 13:00 un 13:30 – 16:00
Cena: 35 EUR
Rezervācija: JVF 2019 festivāla branč 05.10.
Rezervācija: JVF 2019 festivāla vakariņas 05.10.
6. oktobrī
PIRMIZRĀDE! Tikai 2 dienas, 4 Festivāla BRANČI ar zivju pagatavošanas noslēpumiem no šefpavāra.
Laiks: 11:00 – 13:00 un 13:30 – 16:00
Cena: 35 EUR
Rezervācija: JVF 2019 festivāla branč 06.10.
Rezervējiet galdiņu ar priekšapmaksu jau iepriekš: 670 196 19, vai pērkot biļetes bilesuserviss.lv