Vakariņas ar Gastronome šefpavāra meistarklasi un jūras ķemmīšu salīdzinošo degustāciju
Ziema turpinās! Gastronome Grilbārs piektdien, 31. janvārī plkst.18:00 aicina apmeklēt projekta Dining&Cooking vakariņas ar Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova meistarklasi un jūras ķemmīšu salīdzinošo degustāciju. Jums būs iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas vakariņas, bet arī smelties iedvesmu ēdienu tapšanas procesā, uzzināt daudz ko interesantu un pavadīt laiku lieliskā atmosfērā.
Ēdienkarte:
Salīdzinoša jūras ķemmīšu degustācija
Jūras ķemmītes Qunnie ar ķiploku sviestu
Baraviku krēmzupa ar melnajām trifelēm
Dienvidamerikas garneles mandeļu garoziņā ar avokado, apelsīniem un Čia sēklām
Grilēti astoņkāji un sparğeli ar kartupeļu un vītinātu tomātu fondantu un apceptiem lazdu riekstiem
Deserts no šefpavāra
Aiciniet līdzi draugus un piektdienas vakars būs ne tikai izdevies, bet arī lietderīgi pavadīts! Īpaši, ja esat īstens gardēdis un vārds “gastronomija” Jums nav svešvārds. Šāds vakariņu formāts ir ideāli piemērots atpūtai ar draugiem, ģimeni, kolēģiem, kā arī būs lieliska un oriģināla iedeja dāvanai!
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.
Vakariņu un meistarklases cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: +371 670 196 19