Vakariņas ar Gastronome šefpavāra meistarklasi Dolce Vita ietvaros
Gastronome Grilbārā - romantika un saldā dzīve! Piektdien, 28. februārī plkst. 18:00 aicinām apmeklēt projekta Dining&Cooking vakariņas ar Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova meistarklasi. Izbaudiet izsmalcinātas vakariņas un uzziniet kā izcelt garšu ar saldu akcentu gaļas, zivju un sieru ēdienos.
Ēdienkarte:
Paltuss citrusaugļu marinādē ar rieksu sviestu Beurre Noisette, salikornu un ābolu – zvaigžņu anīsa biezeni
Kastaņu Valoute ar pīles Confit, lazdu riekstiem un portvīnu
Krāsnī cepts jūras asaris ar rudzu miltu pankūku, baltās stores melnajiem ikriem un vaniļas saldkrējuma mērci
Bifeļu piena Camembert ar dateļu -vīğu -ābolu un baltvīna čatniju
Deserts no šefpavāra
Aiciniet līdzi draugus un piektdienas vakars būs ne tikai izdevies, bet arī lietderīgi pavadīts! Īpaši, ja esat īstens gardēdis un vārds “gastronomija” Jums nav svešvārds. Šāds vakariņu formāts ir ideāli piemērots atpūtai ar draugiem, ģimeni, kolēģiem, kā arī būs lieliska un oriģināla iedeja dāvanai!
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.
Vakariņu un meistarklases cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: +371 670 196 19