Šefpavāra vakariņas "Sajūti atšķirību" ar salīdzinošo degustāciju
Nogaršojiet neticami plašo jūras velšu klāstu un novērtējiet svaigāko zivju delikatešu garšas nianses!
Gastronome Jūras velšu festivāla ietvaros Jums ir iespēja piedalīties iespaidīgā garšu salīdzināšanas ceļojumā. Svaigi nozvejotās zivis un jūras produktus sagādājam ar tiešo piegādi no visas pasaules!
Gastronome Grilbāra ēdienkarti veido viens no talantīgākajiem Rīgas šefpavāriem, Latvijas pavāru kluba valdes loceklis, Baltic Culinary Star Club konkursa sudraba medaļas ieguvējs Jevgēņijs Ponomarjovs, un arī šoreiz jūras velšu cienītājiem un īsteniem gardēžiem viņš ir sarūpējis īpašu salīdzinošo degustāciju! Atnāciet un nobaudiet!
1. Jūras veltes (austeru daudzveidība, atdzesētas garneles, ceviche, tartar)
2. Jūras velšu zupu palete (Veloute, Bisque, Chowder)
3. No baby līdz gigantiskajam kalmāram
4. Desertā: trīs veidu šokolādes ar saldo un sāļo karameli
Kompliments no Gastronome Grilbāra:
Šampanietis Henriot Souverain Brut glāze (150ml)
Piektdiena, 15.10.2021. plkst.18:00
Sestdiena, 16.10.2021. plkst.18:00
Norises vieta: Gastronome Grilbārs, mc2, Krasta iela 68a, Rīga
Piedāvājuma cena: 85 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervācijai un informācijai: +371 670 196 19, +371 26 593 639
Lūgums galdiņu rezervēt līdz iepriekšējās dienas 14:00!
Facebook lapa:https://www.facebook.com/gastronomerestaurant/