Gastronome - delikatešu tirgus
P.-Pk. 10:30-20:00
S. 10:30-20:00
Sv. 10:30-17:00
Gastronome grilbārs
P.-Pk. 12:00-20:00
S. 11:00-20:00
Sv. 11:00-17:00
Decorum - apdare un interjers
P.-Pk. 10:30-19:00
S. 10:30-18:00
SV. SLĒGTS
Galleria - preces mājai un interjers
P.-S. 10:30-19:00
Sv. 10.30-17.00
Gastronome
13. un 14. maijā Pastaiga days! Kārdinošu piedāvājumu dienas Gastronome
08 maijs 2017
PASTAIGA DAYS
13.05. - 14.05.2017 

Esat laipni aicināti uz ikgadējo pasākumu - kādinošu piedāvājumu dienas - Pastaiga Days, kas notiks 13. un 14. maijā Gastronome delikatešu tirgū (Brīvības iela 31 un Krasta iela 68a)!
Visiem klientiem, kā arī izdevniecības nama Rīgas Viļņi lasītājiem, mēs piedāvājam īpašu programmu un nebijušas cenas delikatešu tirgū, kā arī unikālus piedāvājumus restorānā un grilbārā "Gastronome"!

DELIKATEŠU TIRGUS "GASTRONOME" 

Riekstu un žāvēto augļu nodaļa
 - 15% atlaide Indijas un lazdu riekstiem, kā arī uz žāvētām aprikozēm un vīģēm.
 - Zemesriekstu un vasabi, kā arī žāvētas papaijas degustācija
Tējas nodaļa 
- 20% atlaide uz Kenilworth un Wildcherry melnām tējām, Maracuja/Orange augļu tēju  cream with Ginseng zaļo tēju.
- Augstākās klases 2-3 tēju šķirņu degustācija

Kafijas nodaļa 
- 20% atlaide uz vietas piedāvātajai kafiju
- 50% atlaide Chiaroscuro Costarica kafijas tasītei
Konditorejas nodaļa
 - 20% atlaide šokolādes brauni kūciņām, Ogu mežs ogu kūkām, kruasāniem, Demi Rustic bagetēm, Flute maizei ar sezama sēklām, Cannolo Siciliano desertam.
 -  "Gastronome" konditorejas produktu degustācija: salda biezpienmaizīte.

Saldumu nodaļa 
- 20% atlaide Torrincini Ecuador konfektēm, La Perla Bianca baltām trifelēm, sezama halvai ar vaniļas garšu, Gift Pack lokum ar pistācijām, Caramel au Beurre Salé konfektēm, Violet&Rose asorti cepumiem.
- Delaviuda, Lubek un Medici saldumu degustācija. 

Svaigās gaļas nodaļa
- 20% atlaide Ribeye liellopu antrekotam, kukurūzas cāļiem, Pate Grand-mere pīļu pastētei, Pechuga De Pavo tītara krūtiņai, Mortadella desai ar pistācijām.
 - 15% atlaide jēra plecam. 
-  Bratwurst desiņu, jēra pleca, kā arī dažāda veida mērču: piparmētru mērce ar rozmarīnu, Le Bonta Del Casale tomātu mērce ar grillētiem dārzeņiem, un Mrs Bridge sinepes ar medu degustācija.

 Piena nodaļa
 - 20% atlaide  Comte, Brie un Mozzarella sieriem no bizona piena 
- 20% atlaide džemiem sieram: aprikožu, ievārījumu pie Brie siera un Bonne Maman vīģu ievārījumam. 
- Comte, Brie, Mozzarella sieram no bizona piena degustācija, kā arī Bonne Maman aprikožu džemu, grissini un kartupeļu čipšu degustācija. 

Gaļas nodaļa
- Dažādu veidu augstākās kvalitātes gaļas izstrādājumu degustācija. 

“Gastronome” servisa centrs 
- “Gastronome” servisa centrā jums būs iespēja iegādāties dāvanu grozus piepildītus ar izsmalcinātām delikatesēm jebkurai gaumei un jebkurām svinībām. 
Pretī riekstu nodaļai 
- Olīvu bārs ar dažādu šķirņu olīvām un marinādēm. 

Kulinārijas nodaļa
- 20% atlaide vistas, melones un vīnogu salātiem, Cēzara salātiem ar grillētu vistu, strūdelēm ar atlantijas lasi un spinātiem, vistas fileju ar dārzeņiem ķīniešu gaumē.
- vistas gaļas, melones un vīnogu salātu degustācija

Zivju gastronomija
 - Grillētu Baby-kalmāru degustācija.

 Bakaleja
- 20% atlaide Cornicabra olīveļļai, Bella di Cerignola zaļajām olīvēm bez kauliņiem, mandarīnu marmelādi, Manzanilla žāvētām olīvām ar kauliņiem, Filtrato olīveļļu, Alla Genovese Ligurian pesto mērci, Ranise olīveļļai ar zaļumiem, Provencial Herbs garšvielu maisījumam, Casareccia pastai. 
- 25% atlaide Guerande rupja maluma pelēkajai jūras sālij.
 - 30% atlaide Bonne Maman rabarbera ievārījumam un aprikožu-aveņu ievārījumam.
 - No "Gastronome" kolekcijas - izsmalcinātu šķirņu olīveļļu degustācija.

Svaigo dārzeņu nodaļa
- CoGeDi aukstās tējas, Sterilgarda sulu, Condorelli mandeļu piena, Bonne Maman rabarberu džema degustācija.

Svaigo zivju nodaļa
- 10% atlaide dienvidamerikas garnelēm,  jūras asarim, jūras mēlei. 
- 15% atlaide ātes un doradas filejai
- 20% atlaide Matje atlantijas siļķei un Keta lašu ikriem.

Alkohola nodaļa
"Gastronome" delikatešu tirgū, Krasta ielā 68а un Brīvības ielā 31: 
13. un 14. maijā no 13:00 līdz 17:00 vīnu degustācija: Mouton Cadet Vintage Bordeaux AOC, Mouton Cadet Sauvignon Blanc, Mouton Cadet Rose, ka arī OTT Rose BY, Albarino Pazo Barrantes, Ramon Bilbao Crianza. Degustācijas laikā piedāvātajiem vīniem atlaide - 15%.

20% ATLAIŽU KUPONS

Preču skaits ir ierobežots. 
Dažādās dienās piedāvājums var atšķirties. 
Atlaides nesummējas un neattiecas uz īpašajiem piedāvājumiem.
Minētajā reklāmas informācijā var būt operatīvas izmaiņas, par kurām informējam pircējus veikalos. 

RESTORĀNS UN GRILL-BĀRS "GASTRONOME"

Restorāns "Gastronome" Brīvības iela 31 
13. un 14. maijā

13. un 14. maijā 
No 12:00 līdz 16:00 
6 kārtu brančs “A la carte”
25 EUR

- Svaigas Holandes austeres
- Saceptas austeres ar pomodorino un sieru Parmigiano Reggiano
- Laša karpačo ar f enheli, āboliem un sinepju mērci
- Pappa al pomodoro
- Vanamei garneles ar rīsiem, brokoļiem, Teriyaki mērci, laimu, baziliku un dārzeņiem

VAI

- Baltvīnā tvaicēta Ziemeļjūras mencas fileja ar šitaki sēnēm, sīpoliem un dārzeņiem
- Laima Panna Cotta ar mango krēmu un mandelēm

14. maijā SET- ēdienkarte
Restorāna Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova piedāvājums
53 EUR

- Japānas Jūras ķemmīsu karpačo ar olu pašot, terijaki un balto trifeļu mērci
- Grilētas mencu mēles ar blanšētiem bumbieriem, svaigu vaniļu, čilī pipariem un mango – marakujas mērci
- Akmeņasara fileja ar Bio rudzu miltu krepi, puķkāpostu biezeni un stores ikriem

VAI

- Krāsnī cepta Atlantijas menca ar medu un ingveru, putotu olu baltuma – kūpinātas Japānas jūras ķemmītes, zaļo sparģeļu un svaigas kinzas musu
- Ogu Creme Fresh ar aveņu marmelādi un piparmētru mērci

Grilbārs "Gastronome", Krasta ielā 68а 

13. un 14. maijā

Branča laikā visām māmiņām AR bērniem – īpašais deserts.

13. maijā

18:00 vakariņas Gourmet Seafood 
65 EUR 
Meistarklase ar Jevģēņiju Ponomarjovu

- Fenheļa un anīsa sēklās marinēta savvaļas jūras ķemmīte vākā ar tomātu čatniju un krāsnī ceptiem pipariem
- Krāsnī cepts Kanādas omārs ar Bešamel mērci, svaigām melnām trifelēm un sieru Parmiggiano Reggiano
- Austeru Valoute ar kūpinātu zuti un svaigu savvaļas austeri no Dānijas - Limfjord
- Tanzānijas, Indijas, Mozambikas, Madagaskaras un Dienvidamerikas GARNEĻU SIMFONIJA šefpavāra izpildījumā
- Citronu - karameļu Tarte ar mandelēm un melno šokolādi

! Gastronome patur tiesības mainīt un / vai grozīt piedāvājumu.

Tālruņi informācijai: 
mc2 - 67006868 
Gastronome, Krasta iela 68a - 67019619 vai 26593639 
Gastronome, Brīvības iela 31 - 67152050 vai 26585489
uz augšu