Gastronome grilbāra šefpavāra izvēle
Gastronome grilbāra ēdienkarti veido viens no talantīgākajiem Rīgas šefpavāriem, Latvijas pavāru kluba valdes loceklis, Baltic Culinary Star Club konkursa sudraba medaļas ieguvējs Jevgēņijs Ponomarjovs, un arī šoreiz jūras velšu cienītājiem un īsteniem gardēžiem viņš ir sarūpējis īpašu 4 kārtu ēdienkarti!
ĒDIENKARTE:
MIX tartars
no Atlantijas laša, dzeltenspuru tunča, Dienvidamerikas garnelēm un avokado
***
Svaigais siers Burrata
ar anšoviem Ranise, rukolu un Terre dell'Abbazia olīveļļu
***
Dzeltenspuru tunča steiks
ar blanšētiem spinātiem un olīvu mērci
vai
Grilētas Argentīnas garneles
ar krāsnī ceptām bietēm un muskata ķirbi, valriekstiem un vīna mērci
***
Meringa kūka
ar ogu mērci
Kompliments no Gastronome grilbāra:
Masottina Prosecco Brut. DOCG Valdobbiadene Veneto, 150 ml
Cena: 47 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervācijai un informācijai: +371 670 196 19