Gastronome - delikatešu tirgus
P.-Pk. 10:30-20:00
S. 10:30-20:00
Sv. 10:30-17:00
Gastronome grilbārs
P.-Pk. 12:00-20:00
S. 11:00-20:00
Sv. 11:00-17:00
Decorum - apdare un interjers
P.-Pk. 10:30-19:00
S. 10:30-19:00
SV. SLĒGTS
Galleria - preces mājai un interjers
P.-S. 10:30-19:00
Sv. 10.30-17.00
Gastronome
CETURTDIEN, 24.10. plkst. 18:00 šefpavāra vakariņas ar meistarklasi un salīdzinošu RIBEYE liellopu gaļas degustāciju
14 oktobris 2019

Gastronome Grilbārs ceturtdien, 24. oktobrī plkst. 18:00 aicina apmeklēt projekta Dining&Cooking 
5-kārtu vakariņas ar Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova aizraujošo meistarklasi. 
Jums būs iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas vakariņas, bet arī smelties iedvesmu ēdienu tapšanas procesā, uzzināt daudz ko interesantu un pavadīt laiku lieliskā atmosfērā.

Salīdzinošā Ribeye liellopu gaļas degustācija: Choice Ribeye Amerika, Ribeye Argentīna, Ribeye Austrālija, Ribeye Brazīlija

Ēdienkarte:

Sālī izturēta amerikāņu Flank Steak gaļas karpačo
 ar pusžāvētiem tomātiem un Parmigiano Reggiano sieru

Franču trifeļu zupa 
ar vermutu un Comte sieru

Amerikāņu marmora gaļa Short Ribs, 
gatavota 36 stundas zemā temperatūrā ar sīpolu biezeni un Bordeaux mērci

Deserts no šefpavāra

Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots 
un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome Grilbārs, mc2, Krasta iela 68a, Rīga 
Vakariņu un meistarklases cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: 670 196 19
uz augšu