Jums būs iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas vakariņas, bet arī smelties iedvesmu ēdienu tapšanas procesā, uzzināt daudz ko interesantu un pavadīt laiku lieliskā atmosfērā.
Salīdzinošā Ribeye liellopu gaļas degustācija: Choice Ribeye Amerika, Ribeye Argentīna, Ribeye Austrālija, Ribeye Brazīlija
Ēdienkarte:
Sālī izturēta amerikāņu Flank Steak gaļas karpačo
ar pusžāvētiem tomātiem un Parmigiano Reggiano sieru
Franču trifeļu zupa
ar vermutu un Comte sieru
Amerikāņu marmora gaļa Short Ribs,
gatavota 36 stundas zemā temperatūrā ar sīpolu biezeni un Bordeaux mērci
Deserts no šefpavāra
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots
un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome Grilbārs, mc2, Krasta iela 68a, Rīga
Vakariņu un meistarklases cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: 670 196 19