Piektdien, 24.05. plkst. 18:00 vakariņas ar Gastronome šefpavāra meistarklasi! Šoreiz - astoņkājis, garneļvēži un gliemenes jaunās garšās!
Gastronome Grilbārs piektdien, 24. maijā plkst. 18:00 aicina apmeklēt projekta Dining&Cooking
5-kārtu vakariņas ar Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova aizraujošo meistarklasi.
Jums būs iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas vakariņas, bet arī smelties iedvesmu ēdienu tapšanas procesā, uzzināt daudz ko interesantu un pavadīt laiku lieliskā atmosfērā.
Šoreiz meistarklases tēma – "Astoņkājis, garneļvēži un gliemenes jaunās garšās"!
Ēdienkarte:
POKE - astoņkājis, sezama eļļa, medus, laims, žāvēti tomāti, kartupeļi, čili pipari, paprika
CEVICHE - tuncis, laima sula, sarkanā sīpola un koksa piena mērce, mango, ābols un kokosriekstu skaidiņas
Svaigu spinātu salāti ar avokado, bumbieriem un topinambūru, batātes čipsiem, Indijas riekstiem un pesto mērci
Krāsnī cepti garneļvēži ar vīna krēmu un Parmiggiano Reggiano sieru
Krāsnī ceptas Razor gliemenes ar ķiploku sviestu un Parmiggiano Reggiano sieru
Krāsnī ceptas austeres ar trifeļu eļļu un Parmiggiano Reggiano sieru
Zaļās mīdijas ar tomātu mērci un Parmiggiano Reggiano sieru
Deserts - vasaras ogu zupa ar lazdu riekstiem, sviesta biskvītu un citronu saldējumu
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome Grilbārs, mc2, Krasta iela 68a, Rīga
Vakariņu un meistarklases cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: 67 019 619