Gastronome zivju un jūras velšu festivāla vakariņas
PIRMIZRĀDE! 4. un 5. oktobrī pirmo reizi Baltijā “Dzīvo jūras velšu darbnīca” (“Alive seafood workshop”) ar šefpavāra meistarklasi.
Vakariņu sākums plkst. 19:00!
ĒDIENKARTE:
Savvaļas jūras ķemmītes vākos ar gurķi un piparmētru
***
Dzīvu jūras ežu ikri ar trifeļu eļļu un laima sulu
***
Brūno Krabju bisks ar Calvados
***
Brūnais krabis ar ajoli mērci, ciabattu un svaigiem spinātiem
***
Kanādas omārs ar konjaka mērci un Gruyere sieru
***
Deserts no šefpavāra
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ir ierobežots un iepriekšēja rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome Grilbārs, Krasta iela 68a, Rīga
Vakariņu cena: 65 EUR/pers.
Biļetes: JVF 2019 festivāla vakariņas
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: 670 196 19