Gastronome - delikatešu tirgus
P.-Pk. 10:30-20:00
S. 10:30-20:00
Sv. 10:30-17:00
Gastronome grilbārs
P.-Pk. 12:00-20:00
S. 11:00-20:00
Sv. 11:00-17:00
Decorum - apdare un interjers
P.-Pk. 10:30-19:00
S. 10:30-18:00
SV. SLĒGTS
Galleria - preces mājai un interjers
P.-S. 10:30-19:00
Sv. 10.30-17.00
Hanro un Zimmerli JAUNĀ pavasara / vasaras sezonas kolekcija
16 februāris 2022

Katrā no mums ir savs unikālais skanējums, kas ir neatkārtojams. Vislabāk vizuāli to var parādīt ar apģērbu – elegantu, kvalitatīvu un aktuālu sezonai. Jaunā HANRO un ZIMMERLI pavasara / vasaras kolekcijas apģērbi un apakšveļa, pievieno ikdienas garderobei īpašu noskaņojumu.

Dabiska kā pati daba – tāda ir Šveices zīmola HANRO pavasara / vasaras kolekcija. Viegli plūstoša, mirdzoša modāla audumi apvienoti ar dabīgiem materiāliem, kā linu un kokvilnu. Apģērbos dominē zilie, smilškrāsas un baltie toņi, kas atspoguļo atgriešanos pie klasiskā izskata. Siltu un atdzīvinošu noskaņu, apģērbam un apakšveļai piešķir smalkas līnijas, ziedu raksti un svaigi toņi, kā oranžs, dzeltens un bordo.

Pavasara / vasaras sezonas aktuālākais materiāls ir organiskā kokvilna. HANRO kolekcijas sēriju “Natural Shirt” un "Sleep & Lounge"  košo toņu, ziedu un līniju apģērbus, papildina klasiski organiskās kokvilnas vīriešu t-krekli un sieviešu topi, kas lieliski kombinējas ar ikdienas un mājas apģērbiem. 

HANRO pavasara / vasaras kolekcija "Natural Harmony”



Šveices modes nams, ZIMMERLI, rada mūsdienīgu dizainu izcilā kvalitātē, kas tiek radīts atbildīgā rasošanas procesā, izmantojot organiskas šķiedras.

mc2 Jums ir iespēja novērtēt ZIMMERLI kolekcijas  “Pureness” apģērbu un apakšveļu, kuru sastāvā ir modāla audums. Sajutīsiet kā audums  maigi apskaus un piekļausies ķermenim gluži kā otrā āda. “Sea Island” kolekcijas apģērbu materiāls ir radīts no Karību jūras reģionā atrodamās kokvilnas. Šī kokvilna tiek raksturota kā simfonija starp dabisko zīda spīdumu, kašmira maigumu un kokvilnas izturību. 

Šīs sezonas galvenā aktualitāte no ZIMMERLI – “Cotton / Silk rib” un “Garden Stories” kolekcijas. “Cotton / Silk rib” pārsteidz ar unikālu auduma izmantošanu ražošanas procesā, kas izgatavots no 100% 2 slāņu Pima kokvilnas un zīda dzijas. “Garden Stories” savaldzina ar maigiem pavasara toņiem, vasarai tik raksturīgiem rakstiem un jutekliskām mežģīnēm. 

ZIMMERLI pavasara / vasaras kolekcija Garden Stories


Pieejamie izmēri precizējami uz vietas mc2 Galleria.

Aicinām ieskatīties HANRO un ZIMMERLI pavasara / vasaras sezonas apģērbu kolekcijās un izvēlēties sev kāroto pie mums mc2, Krasta ielā 68a, Rīgā.


uz augšu