Gastronome - delikatešu tirgus
P.-Pk. 10:30-20:00
S. 10:30-20:00
Sv. 10:30-17:00
Gastronome grilbārs
P.-Pk. 12:00-20:00
S. 11:00-20:00
Sv. 11:00-17:00
Decorum - apdare un interjers
P.-Pk. 10:30-19:00
S. 10:30-18:00
SV. SLĒGTS
Galleria - preces mājai un interjers
P.-S. 10:30-19:00
Sv. 10.30-17.00
Seminārs dizaineriem un arhitektiem – jaunās homogēnā vinila «iQ Eminent» un «iQ Granit» kolekcijas
22 aprīlis 2022

mc2, sadarbībā ar vienu no vadošajiem grīdas segumu ražotājiem «Tarkett», prezentēja jaunās «iQ Eminent» un «iQ Granit» kolekcijas. Ielūgtajiem viesiem, bija iespējams noskatīties izsmeļošu prezentāciju par jaunajām kolekcijām, piedalīties laboratoriskos eksperimentos, kas ļāva tuvāk iepazīt jaunos produktus, kā arī noskaidrot ekspertu viedokli par jauno produktu un uzzināt par «Tarkett» piedāvāto «Tarkett ReStart» programmu.

«Tarkett» pārdošanas un mārketinga speciāliste Svetlana Lesiņa, prezentācijā iepazīstināja ar «iQ Eminent» un «iQ Granit» kolekcijām, kas izveidotas uz «Tarkett» 50 gadu + pieredzes pamata un kas turpinās veidot vēsturi nākamajos gados visapkārt mums – slimnīcās, skolās, darbavietās, viesnīcās, lidostās un citur.

«Homogēnais vinils ir ikonisks, izturīgs un iecienīts materiāls, ko izvēlas arhitekti un dizaineri, kas vēlas tādu produkta sniegumu, kas pārsniedz gaidīto. Divas kolekcijas, četri raksti un pilnīgi jauns krāsu stāsts ar recepti, kas der visām telpām, vienlaikus radot jaunas harmonijas – sevišķi koncentrējoties uz dizainu videi, kuru izmanto arī ar demenci sirgstošiem cilvēkiem. Pilnībā atjaunotas, svaigas, maigas un modernas 76 krāsas un raksti, kas radīti, lai tos kombinētu pēc savas gaumes, kas ir piemēroti dažādu zonu vajadzībām, vienlaikus domājot par lietotāju labsajūtu, bet nezaudējot savu vēsturi un identitāti kā unikālas, atsevišķas kolekcijas,» par jaunajām kolekcijām teic S. Lesiņa.

iQ salikums ir izgatavots no pašiem labākajiem materiāliem, kas ir stipri, ilgmūžīgi un spēj izturēt vissmagākos apstākļus. Optimāla higiēnas un infekciju kontrole – labākā aizsardzība savā klasē pret medicīniskiem traipiem un ķimikālijām. Produktu var ieklāt visprasīgākajās vidēs, piemēram ISO 4 tīrajās telpās (ISO14644-1). Tas nodrošina ideālu ieklāšanu un atjaunošanu, veicot apkopi ar sauso pulēšanu un atjaunošanas sistēmu. Produkts nodrošina izcilu šuvju stiprību, neļaujot veidoties savienojumu atvērumiem. Ieloces un ideāli noslēgti savienojumi neļauj uzkrāties tajos netīrumiem vai putekļiem, vienlaikus nodrošinot ūdensnecaurlaidīgu apdari un uzlabotu šuvju stiprību. Lieliskā materiāla elastība nodrošina ideālus noapaļojumus un karsto metināšanu, lai izveidotu ūdensnecaurlaidīgu savienojumu starp grīdu un sienu.

Arvien kompleksākās vidēs «iQ Eminent» un «iQ Granit» tehniskās kolekcijas atbilst visām šīm vajadzībām – tehniski un estētiski. Uzticams visā produkta kalpošanas laikā. Pieejamas unikālas kombinēšanas tehniskās opcijas, piemēram, akustiskie risinājumi, strāvu vadošie materiāli, strāvu izkliedēšanas un pretslīdes opcijas.


Jāuzsver, ka, reaģējot uz klimata ārkārtas situāciju un to, ka oglekļa emisiju un klimata ietekmes novēršana vairs nav izvēle, bet gan nepieciešamība, «Tarkett» apņēmies radīt aprites ekonomiku («circular economy»), izmantot tikai labus materiālus un pārsniedzot augstākos iekštelpu gaisa kvalitātes standartus. Tāpēc ir tapusi «Tarkett ReStart» globālā programma, kas piedāvā iespēju atpakaļ nosūtīt savu veco un/vai neizmantoto grīdas segumu, lai no tā varētu izgatavot jaunus grīdas segumus. Lai to izdarītu, jāinformē «Tarkett Latvija» pārstāvji par remonta plānošanu un vēlmi utilizēt vecās paklāju flīzes un/vai vinila ieklāšanas atgriezumus. Uzņēmuma speciālisti ieradīsies objektā, lai novērtētu materiālu atbilstību «ReStart» programmai. Ja materiāls atbildīs «Tarkett ReStart» programmas nosacījumiem, uzņēmumam būs jāsavāc utilizējamās paklāju flīzes un jānovieto uz paletēm, bet vinila atgriezumus speciālos maisos. Pēcinstalācijas atkritumiem tiks izsniegta speciāla soma; jāinformē «Tarkett Latvija» pārstāvji par gatavību nodot paletes un/vai somu, savukārt uzņēmums organizēs izvešanu uz «Tarkett» pārstrādes rūpnīcu, lai dotu otro dzīvi grīdas segumiem.

Kā atzina Zane Bernāne, «Lauder architects» projektu koordinatore, līdzšinējo sadarbību ar «Tarkett» viņa vērtē ļoti pozitīvi – gan materiālu, gan paraugu piegādē. «Strādājot ar klientiem – pārsvarā tās ir bijušas biroju telpas -, mēs viņiem piedāvājam tieši «Tarkett» grīdas segumus, un klienti vienmēr ar mūsu piedāvājumu ir bijuši apmierināti.» Viņa arī piebilda, ka pašreiz ar jauno «Tarkett» produkciju vēl nav strādājusi, taču, ja kādam projektam tā būs nepieciešama, tad noteikti to piedāvās un turpinās sadarbību ar uzņēmumu. «Katrā gadījumā, ja cilvēki meklē materiālu grīdas ieklājumam, es noteikti rekomendētu tieši «Tarkett»,» – tā Z. Bernāne.

Ja Jūs vēlaties savam projektam «Tarkett» grīdas segumus, aicinām interesēties Reaton Projektu daļā, zvanot pa tālr.: +371 26456183, e-pastu: dmitrijs.bugajevs@reaton.lv.

Arī turpmāk mc2, saviem klientiem – dizaineriem un arhitektiem, piedāvās iespēju apmeklēt dažādu tēmu seminārus, tādēļ aktuālākajai informācijai, aicinām sekot līdzi mājaslapā vai sociālajā tīklā: facebook.com/mc2.lv . 


uz augšu