Gastronome - delikatešu tirgus
P.-Pk. 10:30-20:00
S. 10:30-20:00
Sv. 10:30-17:00
Gastronome grilbārs
P.-Pk. 12:00-20:00
S. 11:00-20:00
Sv. 11:00-17:00
Decorum - apdare un interjers
P.-Pk. 10:30-19:00
S. 10:30-18:00
SV. SLĒGTS
Galleria - preces mājai un interjers
P.-S. 10:30-19:00
Sv. 10.30-17.00
Konkursa “Nākotnes vannasistaba” laureātu ceļojums uz Itāliju
05 janvāris 2023

mc2 rīkotā dizaineru konkursa „Nākotnes vannasistaba” ietvaros, kopā ar laureātiem 2022. gada beigās devāmies profesionālā un aizraujošā ceļojumā uz Itāliju. Smiekli, jauni kontakti, ēdiens, kultūra, arhitektūra un galvenais ceļojuma mērķis – klātienē apskatīt itāļu profesionālo darbu, ražojot Fap Ceramiche flīzes.

Iedvesmu nākotnes projektiem dizaineri ieguva, apmeklējot Fap Ceramiche Showroom Boloņā. Aktuālās kolekcijas, jaunākās tendences un Showroom interjers, kas liek aizvien vairāk iemīlēt flīzes kā interjera apdares materiālu. Itālija spēj savaldzināt ne tikai ar kultūru, bet arī apdares materiāliem un interjera iekārtošanu.

Lai arī jums būtu iespēja apskatīt aktuālākās kolekcijas un kaut nedaudz izbaudīt to, ko redzēja dizaineri, mc2 flīžu ekspozīcijā esam atveduši aktuālo tendenču paraugus. 

Fap Ceramiche flīžu ekspozīcija mc2, Decorum

Iespēja tuvāk iepazīt pašu flīžu ražošanas procesu bija, apmeklējot Fap Ceramiche ražotni. Viens no interesantākajiem momentiem bija ķīmijas laboratorijas apmeklējums, kur ikdienā tiek veikti eksperimenti ar flīžu dizaina risinājumiem, toņu kombinācijām un izturības novērtēšanu. Pēc ražotnes ekskursijas FAP Ceramiche pārstāvji parūpējās par pārsteigumu, apbalvojot konkursa „Nākotnes vannasistaba” uzvarētājus.

Kā jau mēs zinām, Itālija ir slavena ar savu vēsturi, kultūru un mākslas mantojumu, restorāniem un grezniem muzejiem. Un šo visupateicoties Claudio Accorsi, pāris dienās arī izbaudīja dizaineri. Mums tika parādītas skaistākās Itālijas vietas un pasaulslaveni restorāni.

Džuljetas balkons Veronā, brauciens uz Modēnu, kur iepazināmiesar pilsētas kultūras dzīvi, apmeklējot  Pavarotti muzeju. Vienlaikus izbaudot arī vīnu un Itālijas labāko picu „Carpi pizza” restorānā.

Pateicamies dizaineriem par piedalīšanos konkursā un laureātiem par patīkamu atmosfēru ceļojuma laikā. Novērtējam FAP Ceramiche komandas laipno uzņemšanu, iepazīstināšanu ar savu ikdienu un Itāliju. Labprāt gaidīsim FAP Ceramiche pārstāvjus Rīgā, lai atkal satiktos, atcerētos brauciena skaistākos mirkļus un parādītu Latvijas skaistākās vietas. 

uz augšu