Delikatešu tirgus
P. – S. 10:30–20:00
Sv. 10:30–17:00
Grilbārs
P. – Pk. 12:00–20:00
S. 11:00–20:00
Sv. 11:00–17:00
Decorum
P. – S. 10:30–19:00
Sv. Brīvdiena
Galleria
P. – S. 10:30–19:00
Sv. BRĪVDIENA
Gastronome
Ielūdzam Jūs uz pārsteidzošo Gastronome jūras velšu festivālu (20.-22.10.)!
09 oktobris 2017

Ielūdzam Jūs uz pārsteidzošā Gastronome jūras velšu festivāla atklāšanu 20. oktobrī, Krasta ielā 68a un  Brīvības ielā 31 no plkst. 12:00!

Dažādas garneles no 15 valstīm! Vairāk nekā 100 garneļu ēdieni, festivāla garneļu tirgus un austeru bārs. Pat īpašā festivāla torte - “Saldā garnele”! Kā arī unikāls zivju tirgus - barakuda, tai-madia, haizivis un daudzas citas - īsts eksotisko zivju salidojums!

Ikvienā Gastronome delikatešu tirgus nodaļā Jūs sagaida jaunumi, īpašie piedāvājumi ar atlaidēm līdz pat 30%, degustācijas un daudzi citi pārsteigumi! 

Īpaši iesakām nobaudīt Gastronome jaunos kulinārijas un konditorejas izstrādājumus, apmeklēt garneļu tirgu, kā arī izgaršot izsmalcinātus vīnus to degustācijās. 

Jūras velšu bārā Krasta ielā 68a - Gastronome pavāri milzīgās pannās gatavos dažādus ēdienus no izmeklētām jūras veltēm - omāriem, austerēm, mīdījām un protams arī no garnelēm - festivāla karalienēm!


Festivāla īpašais ēdienkartes piedāvājums Gastronome restorānos:
  • Taizemes garneļu tartars ar mango, kinzu un paipalas olu.
  • Gviānas, Austrālijas un Vidujūras piekrastes rozā garneles ar siera krēmu, mārrutkiem un rudzu maizes un Parmigiano Reggiano siera čipsiem.
  • Tunisijas garneles ar avokado, baziliku un Aioli mērci.
  • Tunisijas garneļu salāti ar mocarella sieru, krāsnī ceptiem tomātiem, baziliku un ķiploku sausmaizīti.
  • Taizemes garneļu zupa ar tomātiem, spinātiem, fenheli, Taglierini un sniega pupiņām.
  • Filini ar Indijas okeāna garnelēm ar Pomodorino mērci, ķiršu tomātiem, baziliku un Parmigiano Reggiano sieru.
  • Ķiplokos un garšaugos grilētas Senegālas garneles ar krāsnī ceptu paprikas biezeni, Ratte kartupeļiem un olīvu mērci.
  • Ķiplokos un garšaugos grilētas Madagaskaras garneles ar krāsnī ceptu paprikas biezeni, Ratte kartupeļiem un olīvu mērci.

Aicinām Jūs arī uz īpašajām festivāla vakariņām:
Garneļu festivāla vakariņas 20.10. plkst. 19:00, Krasta ielā 68a, rezervēšana pa tālruni: 67019619

Gastronome šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova piedāvājums, 39 EUR/pers:
  • Austrālijas garneļu Panna Cotta ar kokosa pienu, laimu, svaigu marakuju, mango, čili un kinzu.
  • Savvaļas garneles no Ekvadoras ar Ligūrijas mērci, ciedru riekstiem, anšoviem, kaperiem un sniega pupiņām.
  • Rozā garneļu sorbets ar baziliku.
  • Garneles no Latīņamerikas ar Harissa mērci, blanšētiem spinātiem, laimu un selerijas sakni.
  • Svaigas vaniļas, kakao un kafijas muss ar beļģu melno šokolādi, mandelēm, bezē un medus karameli.


5 kārtu festivāla vakariņas 21.10.  plkst. 19:00, Brīvības ielā 31, rezervēšana pa tālruni: 67152080
 
Gastronome restorāna šefpavāra Jevgēņija Ponomarjova piedāvājums, 47 EUR/pers:
  • Savvaļas garneles no Gviānas piekrastes ar avokado uzpūteni, apelsīnu želeju, vītinātu Parmigiano Reggiano sieru un Aioli mērci.
  • Savvaļas garneles no Austrālijas piekrastes ar sinepju jogurtu, svaigiem gurķiem, rudzu maizīti un svaigu marakuju.
  • Savvaļas garneles no Vidusjūras ar balto sparģeļu biezeni, zaļajiem sparģeļiem, melnajām trifelēm, olu dzeltenumu un lociņiem.
  • Mozambikas garneles Provansas garšvielās ar gliemeņu un vītinātu tomātu žuljēnu un kartupeļu-mocarella siera kroketēm.
  • Karamelizēts ananass ar sālītām pistācijām un banānu-marakujas sorbetu.


21.10. un 22.10. būsiet gaidīti Gastronome restorānos uz svētku branču “Garneļu paradīze”:

Krasta ielā 68a no plkst. 11:00-13:00 un 13:30-16:00, 21 EUR/pers
  • Jūsu izvēlei eksotiskas garneles visdažādākajās interpretācijās - zupā, salātos, uzkodās, kā arī izmeklētos karstajos ēdienos.
Brīvības ielā 31 no plkst. 12:00-16:00, 29 EUR/pers 
  •  Rozā garneļu tartars ar avokado un kinzu.
  • Vanamei garneles ar arbūzu, marinētu fenheli, laimu, čili, medu un piparmētru.
  • Garneļu bisks ar saulespuķu sēkliņām un sausmaizītēm.
  • Garneles no Ekvadoras ar ķirbju krēmu, cidonijām, grieķu feta sieru un rudzu sausmaizīti.
  • Brūkleņu-sviesta biskvīts ar vaniļas krēmu.
Jūsu “Gastronome”
uz augšu