Šefpavāra vakariņas ar meistarklasi un salīdzinošu krabju degustāciju Gastronome Grilbārā
ŠEFPAVĀRA VAKARIŅAS “BRŪNO KRABJU MEISTARDARBNĪCA”.
Gastronome Grilbārs pirms garajām brīvdienām, piektdien, 15. novembrī plkst. 18:00 aicina apmeklēt projekta Dining&Cooking vakariņas - “Brūno krabju meistardarbnīca”.
Jūs sagaida aizraujošā meistarklase no Gastronome šef-pavāra Jevgēņija Ponomarjova, kurš izstāstīs kā ar galda piederumiem sadalīt un ēst krabi, kā arī piedāvās salīdzinošu degustāciju. Jums būs iespēja ne tikai baudīt izsmalcinātas vakariņas, bet arī smelties iedvesmu ēdienu tapšanas procesā, uzzināt daudz ko interesantu un pavadīt laiku lieliskā atmosfērā.
Viss kas jāzina par krabjiem 15. novembrī!
Salīdzinošā degustācija.
Ēdienkarte:
Brūnais krabis ar Ajoli mērci un fenheļa, laima un selerijas salātiem
Brūnā krabja bisque
Risotto ar Brūnā krabja gaļu un Parmiggiano Reggiano sieru
Deserts no šefpavāra
Aiciniet līdzi draugus un pirmssvētku vakars būs ne tikai izdevies, bet arī lietderīgi pavadīts! Īpaši, ja esat īstens gardēdis un vārds “gastronomija” Jums nav svešvārds. Šāds vakariņu formāts ir ideāli piemērots atpūtai ar draugiem, ģimeni, kolēģiem, kā arī šī būs lieliska un oriģināla ideja dāvanai!
Pievērsiet uzmanību, ka vietu skaits vakariņās ar meistarklasi ir ierobežots un iepriekšēja galdiņa rezervācija ir obligāta.
Norises vieta: Gastronome Grilbārs, mc2, Krasta iela 68a, Rīga
Vakariņu un meistarklases cena: 55 EUR/pers.
Tālrunis galdiņu rezervēšanai un informācijai: +371 67 019 619
Facebook lapa: https://www.facebook.com/gastronomerestaurant/